За SonoScape

Sonoscape, Лидерът в Ехографската техника

2002 – 2021

В рамките на само 19 години от своето създаване SonoScape изминава пътя от бутиков производител на преносими ехографи до международен бранд, представен в над 130 държави със 7 развойни центъра, включително в Токио, Япония и Сиатъл, САЩ.

В България марката е представена от 15 години с хиляди инсталирани ехографски системи. Забележителното развитие на компанията позволява инвестирането на значителен ресурс за разработка и усъвършенстване на нови продукти и технологии. Технологии, които днес са основната причина SonoScape да стане част не само от семейството на най-успешните производители, но и център за технологично развитие в сферата. Към днешна дата компанията разполага с портфолио от над 30 модела ехографи, 70 модела трансдюсери и пълен набор от софтуерни пакети и аксесоари.

Машините са позиционирани във всички функционални сегменти и подходящи за всяко приложение на ултразвуковата образна диагностика. За всеки един от тях SonoScape прилага принципа на максимална полза за потребителя: високо качество на образа, диагностично значим софтуер, бърз и надежден хардуер.

МТИ, 30 години надеждни медицински решения

1991- 2021

В навечерието на 30-тата си годишнина Медицинска Техника Инженеринг обогатява апаратното си портфолио с още една функционална група – ехографска апаратура с марка SonoScape. С доказаната си компетентност, отлична сервизна поддръжка и апликационна подкрепа МТИ лансира новото си ехографско портфолио със същата ангажирана експертност и опитност на своите специалисти. В предизвикателни времена за бюджета на всяко лечебно заведение, клиника или индивидуална практика внимателно подбраната ехографска гама осигурява адекватни икономически решения с оптимално съотношение на технологичност, издръжливост и мултифункционалност.

С набора си от комплексни апаратни и консумативни предложения за 16 медицински специалности надграждаме принципите си за устойчиво развитие с адаптирани и бюджетно издържани технологични нововъведения. Диверсифицираното ни портфолио в 8 продуктови дивизии, с над 8000 регистрирани медицински изделия, на над 120 утвърдени производители, опитен сервизен екип, разгърната складова и логистична инфраструктура, възможност за демонстрации и обучения в нашия шоурум и семинарна зала с 60 места, отдаденият екип на МТИ доказва за поредна година, че със смелост и радост приема нови предизвикателства.